Të jesh partneri më i mirë i farmacive falë të paturit 'partnerin' më të mirë teknologjik

Të jesh partneri më i mirë i farmacive falë të paturit 'partnerin' më të mirë teknologjik

Qendra e Kontaktit dhe shërbimet apo mjetet e tjera që ofron Vodafone janë thelbësore për të ndjekur në mënyrë të kënaqshme vëllimin e madh të kërkesave dhe pyetjeve nga klientët e Hefame, një nga shpërndarësit më të mëdhenj të farmacive në Spanjë.

Rasti i Hefame është një nga ato që e bën krenar çdo partner. Kompania me bazë në Murcia i është përkushtuar për gjysmë shekulli shpërndarjes së specialiteteve dhe artikujve të parafarmacisë në Zyrat e Farmacisë. Por, të qenit një kompani me një traditë të gjatë nuk e ka bërë të humbasë dëshirën për të ruajtur nivelin teknologjik të shërbimit që ata ofrojnë në më shumë se 5,000 farmacitë që shërbejnë. Një shërbim që nuk është i kufizuar në marrjen e formave të porosive dhe kryerjen e dërgesave të produkteve, por përfshin një 'suitë' të aplikacioneve për marrëdhënie dhe ndihmon Zyrat që specifikohen në platformën F +. Siç na thonë Javier López Gil, Drejtori i Përgjithshëm i Hefame dhe Gonzalo Benito, Drejtori i Hefame Informática, ky zhvillim nuk do të ishte i mundur pa Vodafone si një partner teknologjik.

Artikujt e fundit të lidhur dhe trajnimi